پژوهش – بررسی روابط علت و معلولی توسعهی شهرنشینی و ترافیک حاصل از خودروها …

در واقع با ضرب هر کیلوواتساعت برق مصرفی در عدد ۶۴/۱، میزان گاز CO2 ناشی از احتراق سوختهای فسیلی در نیروگاهها برای تولید الکتریسیتهی مورد نیاز منازل به دست میآید.
یعنی در قبال اسکان هر خانوار شهری درخانهای ۷۰ مترمربعی، که دارای تلویزیون، لباسشویی، ظرفشویی، یخچال، تلفن، هواساز، کامپیوتر و سیستم روشنایی باشد، در سال ۹۵۸۰ پوند معادل ۳۵/۴ کیلوگرم گاز CO2 به هوا منتشر میشود، شاید در نگاه اول مقدار ناچیزی بهنظر بیاید ولی در شهری که یکصدهزار خانوار زندگی میکنند معادل ۴۳۵ تن در سال و در شهری که سیصدهزار خانوار زندگی میکنند معادل ۱۳۰۵ تن در سال و در شهری که یک میلیونخانوار زندگی میکنند معادل ۴۳۵۰ تن در سال یا حدود ۱۲ تن در روز، گاز CO2 برای تامین برق خانگی به هوا منتشر میشود!
پس مقادیر متنابهی از درختان و جنگلها و فضاهای سبز برای ایجاد اکسیژن مورد نیاز در اطراف نیروگاهها و ایستگاههای C.G.S (ایستگاههای تقلیل فشار گاز در ورودی شهرها ) برای تامین اکسیژن مصرفی این تاسیسات مورد نیاز است.
۳-۲-۲-۱۰ نقش انسان
هر انسان در طی سال به ۲۵/۰ میلیون تن اکسیژن نیاز دارد. از نظر بهداشتی نیز در اثر آلودگی هوا مغز اجتماعی انسان بیشتر از بخش های دیگر مغز آسیب می بیند و در نتیجه افراد از نظر اجتماعی دچار مشکل می شوند .
کودکان برای حل مسئله ، نیازمند مصرف اکسیژن بیشتری هستند و اگر اکسیژن کم باشد فعالیت ذهنی آنان آسیب می بیند زیرا کودکان در حدود ۱۴۰ برابر یک فرد بزرگ سال به اکسیژن نیاز دارند.
تعداد زیادی از کودکانی که دچار مشکلاتی چون پیش فعالی و نداشتن تمرکز میشوند ، در اصل تاثیر هوای آلوده ویا غذاهای حاوی سرب و مواد رنگی مثل پفک است.
برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت jemo.ir مراجعه نمایید. |